Se video – klik her

Lad os gøre den gamle garverigrund til en bypark

 

Der mangler i høj grad noget for de unge i Store Heddinge, ligesom der mangler noget for børn i byen. I den nye park kan der være en parkour- og skaterbane samt et naturfitness område for de større, og en legeplads for de mindre.

 

I mange år har de gamle forsømte bygninger fra Garveriets storhedstid skæmmet den sydlige del af Store Heddinge, men nu er de væk. Desværre er arbejdet med at skabe et nyt samlingspunkt i området for byens indbyggere blevet sat i stå.

I NYT Stevns håbede vi, at vi i 2018 kunne beplante og forskønne det store område, der ligger centralt placeret mod UNESCO verdensarv. Men forligspartierne bag budget 2018 har ikke sat en krone til at færdiggøre projektet. Det store område er nu som et åbent ar og vil vokse til i ukrudt og affald og ligge uskønt hen langs vejen fra Store Heddinge til Stevns Klint.

NYT Stevns havde vi sat 750.000 kr. af i vores budget til skabe et brugbart og attraktivt parklingende område. Vores forslag går på at så græs, anlægge slyngede stier, plante blomster, buske og træer. Der mangler i høj grad noget for de unge i Store Heddinge, ligesom der mangler noget for børn i byen. En hegnet hundeluftegård, som mødested for byens og omegnens hunde og deres ejere, et amfiteater og musikområde er også på listen over forslag.

Det skal være en park, der er formet efter ideer og ønsker fra byens indbyggere. Det her handler i høj grad også at gøre Store Heddinge mere attraktiv i forhold til bosætning.

I en ny kommunalbestyrelse vil vi i NYT Stevns kæmpe for, at der igen bliver sat penge af til at renovere området.

Lad os komme i gang, inden området gror til i ukrudt og henkastet affald.

I NYT Stevns er vi klar.