Pressemeddelelse udsendt den 24. februar 2017.

Borgmester Mogens Haugaard Nielsen meddeler i dag, at han sammen med en kreds af personer har arbejdet med at opstille et nyt parti i Stevns Kommune til Kommunevalget 2017.

Partiets navn er “Nyt Stevns”.

Nyt Stevns er et tværpolitisk parti, der bygger på grundsten som ordentlighed, samarbejde, loyalitet og ansvarlighed til gavn for udviklingen af Stevns Kommune.

Partiet har til formål, at arbejde for Stevns Kommunes fremtid og er ikke begrænset af partipolitiske hensyn. Partiet rummer bredt og arbejder for Stevns, siger borgmesteren.

Partiets hjemmeside er Nytstevns.dk. Den er et besøg værd, her vil man kunne læse om partiets overordnede politiske program, tilkendegive sin opbakning og melde sig ind som medlem. Man vil også kunne læse om de resultater borgmester Mogens Haugaard Nielsen har stået i spidsen for i de sidste 3 år.

Hjemmesiden vil blive tilpasset, når der er valgt bestyrelse og kandidater.

Dato for stiftende generalforsamling bliver tirsdag den 4. april, nærmere herom senere.

Nyt Stevns vil især lægge alle kræfter i at fortsætte det gennembrud, som Mogens Haugaard har stået i spidsen for med at få en ny statsvej til Stevns, hvor Folketinget har afsat 3,5 mio kr. til en for analyse af projektet. Den gode historie om Stevns skal fortælles, herunder om Stevns Klint’s optagelse på Unesco Verdensarv. Sidstnævnte, skal munde ud i et formidlingscenter i Verdensklasse i Boesdal. Et andet vigtigt tema er at skabe mobil og bredbåndsdækning overalt i Stevns Kommune til gavn for bosætning, erhvervsudvikling og fremme af Stevns Kommunes store potentiale, nemlig turismen.

”Jeg vil gerne nå at sejle alle projekterne sikkert i havn”, siger Mogens Haugaard Nielsen, der derfor håber på 4 år mere som borgmester i Stevns Kommune.

Arbejdet med det nye parti har været en spændende og positiv proces. Det er sjovt og giver energi, at der nu er blevet mere plads til det politiske arbejde med blandt andet de store udviklingspotentialer, der ligger lige for på Stevns og trænger til at blive udfoldet. Det er det, borgmesteren brænder for.

Mogens Haugaard Nielsen ser frem til at arbejde sammen med medlemmerne i Nyt Stevns og han håber, at endnu flere vil slutte op om dette spændende arbejde.

Har du lyst til at være med eller vil du bare vide mere, så er du meget velkommen til at henvende dig til undertegnede enten pr mail info@nytstevns.dk, via vores hjemmeside NytStevns.dk eller på mobil 23375587.

Venligst

Borgmester
Mogens Haugaard Nielsen