Fra rasteplads til musik i Rødvig.

Mogens Haugaard fra NYT Stevns havde en finger med i det store arrangement på havnen i Rødvig d. 13. august 2022. Varmen og sommerstemningen blev lørdag aften krydret med et varieret udbud af musikalsk udfoldelse fra en scene ved stranden i Rødvig.

I februar mødte Mogens Dissing og Las på en rasteplads og faldt i snak med dem og aftalte, at de skulle tales ved med henblik på en koncert på Stevns. Mogens har tidligere været med til arrangere musik på Stevns – nemlig støttekoncerten til Cafe Stevnen, hvor disse musikere blandt andet var med.

For NYT Stevns er det vigtigt, at der laves sådan kulturelle arrangementer. Denne gang var der gratis entre. Mogens Haugaard var sponsor til Dissing og Las.

I samarbejde med Scandinavian Cello School og Sys Bjerre arrangerede Limelight Boardsport Club et program med økonomisk hjælp fra flere sponsorer – deriblandt også Stevns Kommune.

Helene Blum og Harald Haugaard Band fra Faaborg afrundede fire festlige koncerter på havnen i Rødvig lørdag aften – sammen med LGT Young Solists, der også havde indledt aftenen med strygere

Se artikel fra:

Stevnsbladet:

Feststemning i en mangfoldig lydkulisse – Klik her.

Sjællandske medier – (bemærk de er kodet, så det kræver abonement).

Sommer- og feststemning i en mangfoldig lydkulisse – SN.dk – Klik her

Sys Bjerre og Dissing-brødrene fyrede op under fest på havnen – Klik her