Om os

Mogens Haugaard Nielsen

Medlem i økonomiudvalget

Medlem i Social og Sundhed

Jørgen Larsen

Næstformand  i Plan, Miljø og Fritid

NYT Stevns arbejder for DIT Stevns
Stevns har brug for lokale politikere, der respekterer borgerne og har fællesskabet for øje. Det gør vi i NYT Stevns.
Vi er en tværpolitisk lokalliste fri af bindinger til de gamle landspartier. Vi er ikke drevet af snævre ideologiske mål, men af et ønske om at gøre det bedst muligt for dig og Stevns. Vi arbejder for DIT Stevns.

Hele Stevns på én liste
NYT Stevns er ny i det politiske landskab på Stevns, men vi har en lang politisk erfaring. Vi er stiftet i foråret 2017 og stiller med 17 kandidater til kommunalvalget den 21. november.
Vores kandidater repræsenterer alle lokalområder på Stevns, fra de traditionelle landbrugsområder i syd til de nye tilflytterbyer i nord. Vi er landmænd, erhvervsfolk, iværksættere, skolelærere, sundhedsfaglige, pensionister, akademikere og offentligt ansatte. Vi har små børn, vi har store børn og vi har børnebørn. Vi er Stevns.
Landspolitisk spænder vi over hele det politiske spektrum fra højre til venstre. Men når det kommer til lokalpolitik, stemmer vi alle på Stevns.

• Vi tør tænke originalt og nyt
• Vi tør give plads til at se opgaver og udfordringer fra mange vinkler
• Vi tør tro på os selv og på Stevns

Vores leveregler
• Økonomisk ansvarlighed med respekt for borgernes penge
• Politikere har pligt til ordentlighed og at gå efter sagerne
• Vi bakker op om vores folkevalgte i Kommunalbestyrelsen
• Vi samarbejder og går efter de bedste løsninger

NYT Stevns tror på, at mangfoldighed skaber plads til nytænkning og sunde debatter, hvor lydhørhed for andres opfattelser er en vigtig del af lokallistens inderste kerne. Debat, meningsudveksling og argumentation er vigtige ingredienser i den demokratiske proces. At bøje sig for et stærkere argument end sit eget og respektere flertallets holdning er en præmis, som alle i NYT Stevns ankerkender og respekterer.

TilbageGem

Gem

Gem

Gem

Persondataforordning: